Digital sammenhæng i den offentlige sektor

OptimumIT er et uvildigt it-konsulenthus, der hjælper offentlige myndigheder med at skabe digital sammenhæng. Vi hjælper med de svære overgange mellem it-systemer, forretningen og organisatoriske skel. Sammen med ambitiøse ledere sætter vi retning og skaber fremdrift i digitaliseringen – med fokus på strategi, arkitektur, udbud og implementering. Det kommer borgerne til gode. Vi kalder dem Martin, Marie, Mathias og Mathilde.

Digital sammenhæng … når Martin rejser til Ystad

Digital sammenhæng i transportsektorenKan du forestille dig en transportsektor, hvor Martin oplever at kunne rejse grønt og friktionsfrit fra København til et badehotel i Ystad?

På tværs af forskellige transportformer? Og med hjælp fra retvisende digitale trafikinformationsservices?

Vi ser det for os!

Tag med på rejsen, når Morten på OffDig 2023 fortæller om Martins rejse og sektorens udfordringer med at skabe digital sammenhæng.

Historien om Martins rejse er et spinoff af en analyse af potentialet for bedre trafikinformation for rejsende mellem Danmark og Sverige. OptimumIT har gennemført analysen for Skånetrafiken og Region Hovedstaden.

Maries sygdomsforløb kræver digital indsigt og koordinering

Kan du forestille dig en sundhedssektor, hvor borgeren eller dennes pårørende oplever koordinerede behandlingsforløb, overblik og indsigt?

Digital sammenhæng i sundhedssektoren

Også for ældre borgere med flere, komplekse sygdomsforløb?

Det kan vi!

Med en målrettet digitaliseringsindsats kan de forskellige parter i et behandlingsforløb – i fremtiden – dele ansvaret og endnu flere vigtige oplysninger om behandlingstrinnene med hinanden. Og det kommer borgeren til gode!

Vi kalder hende Marie.

Du kan læse mere om visionerne for Maries oplevelse af sundhedssektoren her.

Digital sammenhæng … også i undervisnings- og uddannelsessektorerne

Kan du forestille dig en undervisningssektor, hvor Mathias oplever, at det er let skifte fra folkeskole til ungdomsuddannelse, og at han bliver støttet i de svære valg? Også de ubevidste valg, der truer med at underminere Mathias’ uddannelsesmuligheder? En undervisningssektor, hvor relevant information flyder mellem aktørerne til gavn for Mathias?

Kan du forestille dig videregående uddannelser, hvor Mathilde som studerende problemfrit og transparent kan kombinere studievalg på tværs af studieretninger, universiteter og landegrænser? Også uden at tvinge institutionerne ud i krævende særbehandling mv.?

Vi ser den digitale sammenhæng for os – på tværs af hele den offentlige sektor – faktisk på tværs af hele samfundet. Digitalisering af forretningen, bedre sammenhæng og bedre brug af data på tværs af organisationer er afgørende faktorer.

Vi arbejder dagligt på at realisere visionen til gavn for den offentlige sektor, private virksomheder samt ikke mindst borgerne.

Skal vi tage en snak?

Er du interesseret i en uforpligtende dialog om digitaliseringen af den offentlige sektor, så udfyld formularen og lad os tage en snak om et eventuelt samarbejde.

Uvildig rådgivning og it-konsulentbistand

Vi leverer uvildig rådgivning og it-konsulentbistand indenfor følgende ydelsesområder:

  1. Strategi
  2. Arkitektur
  3. Udbud
  4. Implementering.
0
Gennemsnit antal års erfaring fra it-branchen
0
Gennemsnit antal års erfaring med offentlig sektor