Bliv konsulent hos os

Brænder du for digitaliseringen af den offentlige sektor og samfundet som helhed? Brænder du for at skabe sammenhæng i digitaliseringen og hjælpe med de svære digitale overgange? Brænder du for it-løsninger, der støtter op om danskernes digitale hverdag? Vi deler din passion – og vi vil rigtig gerne have dig med om bord.

Du har formentlig en lang videregående it-uddannelse og erfaring som konsulent, it-arkitekt eller forretningsarkitekt. Det er ikke afgørende om din erfaring kommer fra den offentlige eller private sektor.

Du har en grundlæggende solid it-forståelse og en bred interesse og nysgerrighed for digitaliseringens muligheder.

Du er en udpræget ildsjæl med høj energi og stærkt engagement og du motiveres af, at dine kompetencer og din indsats gør en forskel – også samfundsmæssigt.

Sammen flytter vi bjerge

Når Marie anvender telemedicinsk hjemmemonitorering til sit KOL-sygdomsforløb, udveksles måledata via infrastruktur og løsning, som OptimumIT står bag.

Når Martin modtager information om planlagt knæoperation, er dette via digital post, som OptimumIT har hjulpet Digitaliseringsstyrelsen med.

Når Mathilde er truet af frafald fra en ungdomsuddannelse, støtter kommunens ungdomsuddannelsesrådgivning op om Mathilde. De reagerer på information fra ungedatabasen og integrationsplatformen, som OptimumIT har hjulpet Styrelsen for It og Læring med.

Vi har stor indflydelse på digitaliseringen af det danske samfund til gavn for både borgere, virksomheder og den offentlige sektor. Vi er nået langt – og potentialet er fortsat stort.

Sammen flytter vi bjerge!

Vi står sammen

Som konsulent hos OptimumIT bliver du en del af et stærkt sammenhold. Vi hjælper hinanden med at levere rådgivningsydelser om digital udvikling i høj faglig kvalitet. Vi inddrager hinanden i opgaveløsningen hos kunderne og stiller vores viden, kompetencer og erfaring til rådighed.

Vil du være en del af et stærkt fagligt rådgivningsteam, hvor vi i fællesskab tager større ansvar og leverer højere kvalitet end hvad der er muligt enkeltvist? Så er du kommet til rette sted.

Familie, fritid og fleksibilitet

I OptimumIT har du høj grad af fleksibilitet og plads til både familie og fritid. Du har stor selvbestemmelse og indretter din hverdag, så kunderne er glade og du har balance mellem dit arbejdsmæssige engagement og dit familieliv og fritid.

Du udvikler din ekspertise

Du er ekspert og deler gerne ud af din viden og erfaring. Samtidigt sætter du pris på andres viden og erfaringer. Du er nysgerrig og ønsker at lære af andre.

Vi bruger tid på at dygtiggøre os selv og hinanden og reflektere over tendenser, muligheder og begrænsninger. Vi diskuterer med respekt for hinandens holdninger.

Sammen bliver vi klogere.

Mød en kollega

Vil du høre mere om opgaverne og dagligdagen som konsulent i OptimumIT, så tag fat i Mads, der er ekspert i it-arkitektur, eller Sabina, der er ekspert i forretningsarkitektur. Du er velkommen til både at ringe og skrive.

Mads S. Broe, chefkonsulent, msb@OptimumIT.dk, 53537935
Sabina Leopold, chefkonsulent, sle@OptimumIT.dk, 28961083

Giv os et kald

Er du vores nye kollega eller blot interesseret i en uformel dialog om mulighederne?

Ring til eller send en mail til partner Steen Andersen på følgende kontaktinformation:

Mail: san@OptimumIT.dk
Mobil: 41260236