Ole Vestergaard tiltræder som bestyrelsesmedlem og styrker OptimumIT i at realisere vækstambitionerne og videreudvikle sig som frontløber for digitaliseringen i Danmark med specifikt fokus på forsynings- og energiområdet.

”Vi fortsætter det øgede fokus på den digitale videreudvikling i forsyningssektoren og har ønsket at udvide bestyrelsen med specialiserede kompetencer og erfaring. Ole er det helt rigtige match for os. Ole tilfører os dyb indsigt på energiområdet, der i kombination med OptimumITs unikke ekspertise indenfor bl.a. samfundskritisk og fællesoffentlig it, kan understøtte vores ambitioner for den digitale udvikling.”, siger administrerende direktør og medejer, Lars Handrup.

OptimumIT er valgt som leverandør på flere store, offentlige rammekontrakter.

”OptimumIT har gennem en årrække leveret solide aftryk på digitaliseringen af bl.a. den offentlige sektor og forsyningssektoren i Danmark. Jeg ser et stort potentiale ved at bringe OptimumITs kompetencer og erfaring med sammenhængende digitalisering og it-arkitektur bredere i spil i energisektoren. Det er der behov for. Jeg glæder mig til at bidrage til gavn for både OptimumIT og udviklingen af energisektoren.”, udtaler Ole Vestergaard.

Ole Vestergaard har mere end 15 års erfaring som CEO i store energiselskaber i Danmark, senest Andel Energi for 2020 – 2023.

For yderligere information, kontakt administrerende direktør Lars Handrup, tlf. +45 41267486, email: lh@OptimumIT.dk