Bliv en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab som studenterprogrammør hos en af Danmarks førende it-arkitekthuse – OptimumIT.

Vi søger en studenterprogrammør til at videreudvikle og integrere OptimumITs systemportefølje. Har du yderligere ambitioner som it-konsulent, tilbyder vi mulighed for at deltage i spændende rådgivningsopgaver til den offentlige sektor i form af fx tekniske it-analyser, systemvurderinger mv.

OptimumIT er førende indenfor it-arkitektur i Danmark

OptimumIT har siden 2010 succesfuldt gennemført mere end 300 it-projekter i den offentlige sektor på rejsen mod bedre digitalisering af Danmark.

OptimumIT skaber sammenhæng i digitaliseringen af den offentlige sektor, hjælper med de svære digitale overgange og støtter herved op om danskernes digitale hverdag. Virksomheden leverer dybt specialiseret rådgivning og it-konsulentydelser til den offentlige sektor i Danmark fx inden for enterprise arkitektur, strategiske it-analyser, offentlige udbud mv.

OptimumIT er anerkendt for at være uvildig og med en helt særlig profil, der er kendetegnet ved kvalitet, specialistviden, fleksibilitet, agilitet og rådgivningsmæssig tilpasningsevne.

Vi er på forkant med de nyeste teknologier, så vi kan rådgive vores kunder om de bedste løsninger og de nyeste teknologiske tendenser.

OptimumIT har en høj digitaliseringsgrad, og udvikler og implementerer løbende digitale systemkomponenter, der understøtter kunderejsen og arbejdsgangene i virksomheden, samt rejsen mod en datadrevet organisation. Systemporteføljen består af både specialudviklede it-systemer samt standardsystemer til økonomi, projekt- og ressourcestyring, kompetencestyring, CRM, ledelsesrapportering mv.

Din hverdag hos OptimumIT

Som studenterprogrammør hos OptimumIT er du en del af kontoret i København. Du er en del af virksomheden og har i din hverdag adgang til relevant faglig sparring ligesom at du selv forventes at stille din faglige viden til rådighed med henblik på at finde de bedste, digitale løsninger.

Du arbejder gennemsnitlig 7-10 timer pr uge, dog med stor grad af frihed til selv at tilrettelægge din hverdag og justere belastningen i forhold til travle perioder på studiet.

Du deltager derudover i vores stærke, sociale og faglige fællesskab i form af interne seminarer, sociale arrangementer mv.

Du er en dygtig it-håndværker med passion for digitalisering

Du er studerende på en længerevarende it-uddannelse som ingeniør eller datalog, og har lyst til at udvikle dig selv og din faglighed. Du er god til at programmere og har erfaring med PHP og gerne C#. Du har yderligere kendskab til brugervenlige, web- og databasebaserede it-løsninger, og stabile systemintegrationer baseret på webservices.

Du er udadvendt, selvstændig og initiativrig og brænder for at udvikle digitale løsninger, der løfter forretningen. Du er en udpræget ildsjæl med høj energi og stærkt engagement, og du motiveres af, at dine kompetencer og din indsats gør en forskel.

Er du interesseret?

Finder du muligheden interessant, kan du fremsende ansøgning og CV på mail info@OptimumIT.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte administrerende direktør og partner, Lars Handrup, på telefon 41267486.