Verden er ved at åbne op igen, og efter hvad der føles som rigtig lang tid uden fysiske konferencer, glæder vi os ustyrlig meget til OffDig 2021 i Musikhuset, Aarhus den 6. og 7. september.

Kom og mød os på stand 16. Vi giver en lakridspibe, og er altid friske på en god snak om, hvordan vi i fællesskab kommer videre med digitaliseringen af den offentlige sektor.

Derudover har OptimumIT to indlæg på konferencen:

Ignite: Gode historier – kort fortalt:

Christian Callsen vil fortælle om ”Marie i centrum… bliver hun rundtosset?” Mange især ældre borgere skal tage ansvaret for kvaliteten, for at sikre sammenhæng i egen behandling og pleje. Christian giver et eksempel på, hvordan vi kan gøre det bedre, på skuldrene af det vi allerede har. Kom til Ignite-scenen mandag den 6. september kl. 12.00 og hør mere.

Rytmisk sal, mandag kl. 14.10 – 14.30:

Christian Callsen går igen på scenen i Rytmisk sal, hvor temaet fra Ignite indlægget går igen; ”Om tre år spørger vi kun Marie én gang.” Vi kan nok alle sammen blive enige om, at som borger skal Marie kun levere information, og ikke bære information på tværs af den offentlige sektor. Derudover skal Marie modtage sammenhængende offentlig service, og blive guidet i hendes servicerejse på tværs af den offentlige sektor. Men hvordan ser virkeligheden ud, og kan vi sammen skabe mere sammenhæng i den digitale infrastruktur? Kom og hør mere, og kig gerne forbi stand 16 til en snak om dette og digitalisering generelt.

Vi glæder os til at se jer i Aarhus!