Niels Gundtoft er startet hos OptimumIT d. 1 november 2019.

Niels’ opstart er alt andet end sædvanlig.

Normalt starter første dag med en fælles  velkomst og morgenmad på enten kontoret i Aarhus eller København.

Niels har dog således første arbejdsdag i Tallinn i Estland, hvor OptimumIT er på studietur. Dagen er indholdsrig og pakket med præsentationer, faglige drøftelser og erfaringsudveksling omkring digitaliseringen af den offentlige sektor.

Den fælles velkomstmorgenmad tager vi i Danmark i næste uge.

Niels har mange års erfaring indenfor digitalisering af den offentlige sektor og har de sidste 7 år arbejdet som chefarkitekt hos Region Syddanmark. Her har han bl.a. været faglig leder af den centrale it-arkitekturfunktion og har arbejdet som it-arkitekt i såvel strategiske udviklingsprojekter i regionen som fælles nationale it-projekter.

Niels’ erfaring og ekspertise omfatter især strategisk it-rådgivning, analyse og it-arkitektur samt systemudvikling, kravspecificering, projektledelse og forretningsudvikling. Niels har derudover et indgående kendskab til sundhedssektoren i Danmark.

I OptimumIT vil Niels hjælpe både offentlige myndigheder og institutioner såvel som private virksomheder med strategiske digitaliseringsopgaver, bl.a. i sundhedssektoren i Danmark.