Vi er efter sommerferien startet op med at byde velkommen til to nye kolleger; Arne Kirkeby og Mads Skjødt Broe.

Arne Kirkeby er i august tiltrådt som chefkonsulent hos OptimumIT med fokus på især rådgivnings- og konsulentydelser til den offentlige sektor. Arne kommer fra en stilling som forretningsudvikler hos KOMBIT og har mange års erfaring med digitalisering i staten og kommuner, bl.a. som strategisk rådgiver, udbudskonsulent, projektleder mv. Arne har yderligere særdeles stærke kompetencer indenfor ESDH, baseret på tidligere ansættelser som udviklingschef og product manager hos Fujitsu hhv. Traen.

Mads Skjødt Broe er ligesom Arne tiltrådt som chefkonsulent hos OptimumIT med fokus på rådgivnings- og konsulentydelser til den offentlige sektor. Mads kommer fra en stilling som løsningsarkitekt og teknisk projektleder hos CGI og har i mange år arbejdet med komplekse, administrative it-løsninger til især styrelser og ministerier. Mads har stærke tekniske kompetencer samt stor erfaring med it-arkitektur, teknisk projektledelse, kunderelationer, forretningsudvikling, it-strategi, kvalitetssikring mv.

Med opstarten af Mads og Arne har OptimumIT fået et stærkt boost af vores team af erfarne senior og chefkonsulenter – og bedre opstart efter sommerferien kan vi ikke tænke os!