Pelle Borgsten er ny partner i OptimumIT A/S. Pelle indtræder i ledelsen og skal bidrage til udviklingen af OptimumIT’s strategiske kunder og den fortsatte vækst af virksomheden.

Pelle har gennem de sidste mere end 6 år været med til at udvikle og skabe grundlaget for OptimumITs vækst. Pelle har i sit virke som chefkonsulent i OptimumIT arbejdet bredt indenfor den offentlige sektor, og gennem de seneste år især haft fokus på at drive fælles offentlige digitaliseringsinitiativer og digitaliseringssamarbejder indenfor den kommunale sektor.

Lars Handrup, administrerende direktør og partner, siger om udnævnelsen:

”Det er med stor glæde, at vi byder Pelle velkommen i partnerkredsen. Pelle har været en vigtig profil for os i arbejdet med digitaliseringen af den offentlige sektor. Med Pelle i partnerkredsen sætter vi fokus på at udvikle vores kunder i den offentlige sektor indenfor bl.a. it-modernisering, it-sourcing og cloud-strategi. Derudover er Pelle en væsentlig bidragsyder til OptimumITs vækst og udvikling til gavn for såvel kunder som samarbejdspartnere.”

Pelle har før sin ansættelse i OptimumIT en baggrund som it-arkitekt, projektleder og afdelingsleder – og har stor erfaring indenfor implementering af ESDH i den offentlige sektor.

Pelle udtaler om udnævnelsen:

”Jeg er meget begejstret over at indtræde som partner i OptimumIT, og ser frem til i min nye rolle at påvirke retningen for og skabe fremdrift i digitaliseringen af den offentlige sektor. OptimumIT har stærke værdier, it-branchens skarpeste rådgivere og konsulenter samt stort udviklingspotentiale. Det er en stor fornøjelse at være med til at realisere potentialet.”

Om OptimumIT
OptimumIT A/S er et uvildigt konsulenthus, der gennem højt kvalificeret rådgivning og it-konsulentydelser hjælper offentlige myndigheder med den digitale transformation og skabe sammenhæng i digitaliseringen. OptimumIT A/S er stiftet i 2010, har været udnævnt til Børsen Gazelle i 2014 og er fortsat i vækst. OptimumIT har 15 medarbejdere og kontorer på Rådhuspladsen i København samt i Åbyhøj i Aarhus. OptimumITs kunder tæller bl.a. KOMBIT, KL, Digitaliseringsstyrelsen, Udlændinge og Integrationsministeriet.