OptimumIT tilbyder it-ekspertbistand og it rådgivning til offentlige og private virksomheder. Vi hjælper med at sikre forretningsmæssig værdi af it anskaffelser, it implementeringsprojekter, videreudvikling af eksisterende it løsninger samt it strategisk planlægning.

 

Vi tilbyder erfarne it konsulenter, der fra første dag gør en forskel og gerne påtager sig ansvar for at sikre fremdrift, risikominimering, målrettethed i projektgennemførelsen samt ikke mindst at forsyne it ledelsen med retvisende beslutningsgrundlag.

 

Vores erfarne it konsulenter har en enestående kombination af dyb teknisk indsigt fra store og komplekse it projekter samt en solid forretningsforståelse, der gør det muligt at undgå ukontrollerede it projekter samt fejlslagne og urentable it anskaffelser.

 

Vores konsulenter sætter sig hurtigt og effektivt ind i virksomhedens forretning og behov og kan umiddelbart kommunikere på alle organisationsniveauer i virksomheden såvel som hos leverandørerne. Yderligere har vores konsulenter stor erfaring med at at begå sig i politiske organisationer som eksempelvis ministerielle departementer.