En eftermiddag i oktober 2018 var OptimumIT med hjælp fra Complete Event gået i skarp dronetræning. Arrangementet bød på præcisionsflyvning, kampen om luftrummet over boldbanerne samt drone race. Et par styrt blev det også til.

 

En super fornøjelig eftermiddag.

 

 

Lars gæster Block21 studiet

Lars Handrup er gæst i episode 9 af podcasten #Block21dk til en snak om blockchain, DLT og digital innovation i især den offentlige sektor. Morten Bove er vært og styrer med sædvanlig entusiasme og nysgerrighed drøftelsen rundt i de mange aspekter af blockchainverdenen.

 

Lokationen er studiet i den charmerende stationsbygning i Sorø.

 

Hør episoden her:

 

https://anchor.fm/block21dk/episodes/Episode-9-Lad-Blockchain-vise-vejen-til-Oprigtig-Digital-Innovation-e2jg68

Vi er efter sommerferien startet op med at byde velkommen til to nye kolleger; Arne Kirkeby og Mads Skjødt Broe.

 

Arne Kirkeby er i august tiltrådt som chefkonsulent hos OptimumIT med fokus på især rådgivnings- og konsulentydelser til den offentlige sektor. Arne kommer fra en stilling som forretningsudvikler hos KOMBIT og har mange års erfaring med digitalisering i staten og kommuner, bl.a. som strategisk rådgiver, udbudskonsulent, projektleder mv. Arne har yderligere særdeles stærke kompetencer indenfor ESDH, baseret på tidligere ansættelser som udviklingschef og product manager hos Fujitsu hhv. Traen.

 

Mads Skjødt Broe er ligesom Arne tiltrådt som chefkonsulent hos OptimumIT med fokus på rådgivnings- og konsulentydelser til den offentlige sektor. Mads kommer fra en stilling som løsningsarkitekt og teknisk projektleder hos CGI og har i mange år arbejdet med komplekse, administrative it-løsninger til især styrelser og ministerier. Mads har stærke tekniske kompetencer samt stor erfaring med it-arkitektur, teknisk projektledelse, kunderelationer, forretningsudvikling, it-strategi, kvalitetssikring mv.

 

Med opstarten af Mads og Arne har OptimumIT fået et stærkt boost af vores team af erfarne senior og chefkonsulenter – og bedre opstart efter sommerferien kan vi ikke tænke os!

Digitalt studerende

D. 1.-2. oktober 2018 afholder AEU konference om digitalisering på universiteterne. Nikolaj S. Malkov faciliterer i den forbindelse en workshop om de forretningsmæssige perspektiver med blockchain.

 

Potentielle anvendelsesområder omfatter bl.a. akkreditering, håndtering af resultater, eksamensbeviser, merit og adgang til uddannelse. På workshoppen vil vi invitere til en drøftelse af, hvordan blockchain‐teknologien kan bringes i anvendelse i universitetssektoren, hvor gevinsterne er størst samt hvordan vi kommer i gang.

 

Læs mere her:

http://www.aeu.dk/media/1398/workshops-teasers-og-ejere_digi18.pdf

Vi er stolte af at kunne annoncere, at chefkonsulent Martin Scheil Corneliussen er blevet certificeret i Archimate 3. Martin har beskæftiget sig med enterprise arkitektur i over 10 år og er i forvejen TOGAF-certificeret. Archimate-standarden anvendes bl.a af EU og Digitaliseringsstyrelsen til at beskrive arkitekturer for den offentlige sektor og bruges til at beskrive arkitekturmodeller i et stringent sprog. Dette har stor betydning for dybden og grundigheden af de analyser, som efterspørges af vores kunder.

 

Stort tillykke til Martin.