Digitalt studerende

D. 1.-2. oktober 2018 afholder AEU konference om digitalisering på universiteterne. Nikolaj S. Malkov faciliterer i den forbindelse en workshop om de forretningsmæssige perspektiver med blockchain.

 

Potentielle anvendelsesområder omfatter bl.a. akkreditering, håndtering af resultater, eksamensbeviser, merit og adgang til uddannelse. På workshoppen vil vi invitere til en drøftelse af, hvordan blockchain‐teknologien kan bringes i anvendelse i universitetssektoren, hvor gevinsterne er størst samt hvordan vi kommer i gang.

 

Læs mere her:

http://www.aeu.dk/media/1398/workshops-teasers-og-ejere_digi18.pdf

Vi er efter sommerferien startet op med at byde velkommen til to nye kolleger; Arne Kirkeby og Mads Skjødt Broe.

 

Arne Kirkeby er i august tiltrådt som chefkonsulent hos OptimumIT med fokus på især rådgivnings- og konsulentydelser til den offentlige sektor. Arne kommer fra en stilling som forretningsudvikler hos KOMBIT og har mange års erfaring med digitalisering i staten og kommuner, bl.a. som strategisk rådgiver, udbudskonsulent, projektleder mv. Arne har yderligere særdeles stærke kompetencer indenfor ESDH, baseret på tidligere ansættelser som udviklingschef og product manager hos Fujitsu hhv. Traen.

 

Mads Skjødt Broe er ligesom Arne tiltrådt som chefkonsulent hos OptimumIT med fokus på rådgivnings- og konsulentydelser til den offentlige sektor. Mads kommer fra en stilling som løsningsarkitekt og teknisk projektleder hos CGI og har i mange år arbejdet med komplekse, administrative it-løsninger til især styrelser og ministerier. Mads har stærke tekniske kompetencer samt stor erfaring med it-arkitektur, teknisk projektledelse, kunderelationer, forretningsudvikling, it-strategi, kvalitetssikring mv.

 

Med opstarten af Mads og Arne har OptimumIT fået et stærkt boost af vores team af erfarne senior og chefkonsulenter – og bedre opstart efter sommerferien kan vi ikke tænke os!

MHH

Så har vi i OptimumIT taget et nyt skridt inden for vores strategiske rådgivning og ansat Majken Haals, der kommer fra en stilling som Sr. Account Executive i Microsoft Danmark A/S. Majken har stærke strategiske kompetencer og mange års erfaring med digitalisering af den offentlige sektor. Vi vil med ansættelsen af Majken fokusere endnu mere på at hjælpe vores kunder til at sikre sammenhæng i og værdi af realiseringen af digitale investeringer samt støtte beslutningstagere til med tryghed at foretage investeringer på den lange bane.

 

Vi glæder os til at møde jer sammen med Majken.

Vi er stolte af at kunne annoncere, at chefkonsulent Martin Scheil Corneliussen er blevet certificeret i Archimate 3. Martin har beskæftiget sig med enterprise arkitektur i over 10 år og er i forvejen TOGAF-certificeret. Archimate-standarden anvendes bl.a af EU og Digitaliseringsstyrelsen til at beskrive arkitekturer for den offentlige sektor og bruges til at beskrive arkitekturmodeller i et stringent sprog. Dette har stor betydning for dybden og grundigheden af de analyser, som efterspørges af vores kunder.

 

Stort tillykke til Martin.

LH

Lars Handrup er blevet interviewet til IDA Universe om mulighederne med blockchain i relation til sundhedsdata. Perspektiverne er store, men der er absolut også udfordringer.

 

Lars gør i interviewet bl.a. opmærksom på, at de stadigt stigende mængder persondata repræsenterer en værdi, både socialt og økonomisk, og at vi i tråd med MyData-bevægelsen bør overveje at sikre borgeren bedre kontrol med disse data. Blockchain teknologien kan være en mulighed til at realisere dette.

 

Hvis du har lyst til at høre mere, holder Lars et indlæg med titlen "Tillid er godt, men blockchain er bedre" på konferencen Driving Health Tech d. 30. november.

 

Læs artiklen her:

https://universe.ida.dk/artikel/med-lidt-blockchain-og-en-smartphone-kan-vi-erobre-vores-sundhedsdata-tilbage-53337/